ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Οι κατοικίες και τα καταστήματα παρουσιάζουν διεθνώς τα υψηλότερα ποσοστά δραστηριοποίησης στον κλάδο του κλιματισμού. Κάθε οικία η κατάστημα αποτελεί για εμάς μια μοναδική περίπτωση, ως εκ τούτου οι διαθέσιμες επιλογές είναι πάρα πολλές. Εμείς στην Iklima σας συμβουλεύουμε και σας ενημερώνουμε για τις νεότερες τεχνολογίες, λαμβάνοντας υπόψη το κόστος κτήσης, το κόστος χρήσης, την αισθητική και τον σεβασμό προς το περιβάλλον.

Κατά την περίοδο του καλοκαιριού, οι περιβαλλοντικές συνθήκες  σε κάποιες περιοχές  μπορούν να γίνουν πολύ δυσάρεστες. Όταν  η θερμοκρασία και η υγρασία είναι σε υψηλά επίπεδα, η διαβίωση σε ένα σπίτι χωρίς κλιματισμό κάνει δύσκολο τον ύπνο, πόσο μάλλον τις καθημερινές μας εργασίες. Μπορούμε να στείλουμε έναν εξειδικευμένο και έμπειρο μηχανικό κλιματισμού απευθείας στο σπίτι σας για να αξιολογήσει την κατάσταση, να καθορίσει τον καλύτερο εφικτό  τρόπο και να σας προσφέρει μια πλήρη λύση. Για εμάς καμία εργασία δεν είναι πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή. Από το πιο απλό διαιρούμενου τύπου κλιματιστικό  μέχρι το πλέον εξεζητημένο σύστημα.

Εάν ο κλιματισμός είναι σημαντικός στο σπίτι σας, είναι εξίσου σημαντικός για την επιχείρησή σας. Η παροχή ενός άνετου περιβάλλοντος είναι μια ανάγκη για τους εργαζόμενους προκειμένου να είναι παραγωγικοί  και μια ευχάριστη εμπειρία για τους πελάτες , όταν επισκέπτονται τον χώρο σας.

Εμείς στην IKlima μπορούμε να εγγυηθούμε  ότι στο σύνολο τους οι παροχές μας θα υλοποιηθούν γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά.

Ωράριο Λειτουργίας

Θα μας βρείτε καθημερινά 9:00πμ με 5:00μμ

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Τηλ: +30 210 991 5363 / +30 210 991 5323
Φαξ: +30 210 991 5339