ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΨΥΞΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Η ενδοδαπέδια θέρμανση είναι ένα σύστημα θέρμανσης το οποίο παρουσιάζει μόνο πλεονεκτήματα. Όπως μαρτυράει ο ορισμός της, τοποθετούνται κάτω από το δάπεδο κυκλώματα νερού τα οποία καθιστούν το δάπεδο ένα τεράστιο θερμαντικό σώμα. Η θερμοκρασία του ζεστού νερού λειτουργίας της ενδοδαπέδιας είναι κατά πολύ χαμηλότερη από τα θερμαντικά σώματα, με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται εξοικονόμηση έως και 20% λόγω της ελαχιστοποίησης των απωλειών θερμότητας από το σύστημα πριν την είσοδο του νερού στο ενδοδαπέδιο κύκλωμα και λόγω της αύξησης του βαθμού απόδοσης της πηγής θερμότητας.

Η ακτινοβολία θερμότητας από το δάπεδο προς τον θερμαινόμενο χώρο είναι σταθερή και ομοιογενείς χωρίς αυξομειώσεις θερμοκρασίας και δημιουργία ρευμάτων.

Λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας λειτουργίας η ατμόσφαιρα δεν ξηραίνεται.

Η ενδοδαπέδια θέρμανση είναι πρακτικά αόρατη συνεπώς ξεχάστε τα αντιαισθητικά θερμαντικά σώματα και κλιματιστικά και τοποθετήστε στη θέση τους τα αγαπημένα σας έπιπλα ενώ στο δάπεδο μπορείτε να τοποθετήσετε μάρμαρο ξύλο η πλακάκι.

Η εξαιρετική αίσθηση θαλπωρής της ενδοδαπέδιας θέρμανσης σας ωθεί να ρυθμίσετε τον θερμοστάτη σας σε χαμηλότερη θερμοκρασία. Για κάθε βαθμό °C που μειώνετε την επιθυμητή θερμοκρασία του χώρου, εξοικονομείτε ενέργεια 6%.

H ενδοδαπέδια θέρμανση συνεργάζεται με οποιαδήποτε πηγή θερμότητας ,εάν ωστόσο τροφοδοτηθεί από αντλία θερμότητας , το επίπεδο εξοικονόμησης είναι υψηλότατο ενώ συμβάλετε τα μέγιστα στην προστασία του περιβάλλοντος. Η αντλία θερμότητας μπορεί να είναι αερόψυκτη ή γεωθερμική και να συνεργαστεί με ηλιακή υποβοήθηση, επίσης μπορείτε να έχετε ταυτόχρονη παραγωγή ζεστών νερών χρήσης.

Σε συνδυασμό με αντλία θερμότητας και αφυγραντήρες ή fan coil, το ενδοδαπέδιο σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ψύξη του χώρου, χωρίς να απαιτηθεί να τοποθετηθούν διαιρούμενα κλιματιστικά ή άλλη πηγή ψύξης.

Ωράριο Λειτουργίας

Θα μας βρείτε καθημερινά 9:00πμ με 5:00μμ

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Τηλ: +30 210 991 5363 / +30 210 991 5323
Φαξ: +30 210 991 5339