ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Ο όρος Αντλία θερμότητας περιγράφει μία συσκευή η οποία έχει την δυνατότητα να αντιστρέφει τον ψυκτικό κύκλο της με σκοπό να προσφέρει θερμικό/ψυκτικό φορτίο αντλούμενο από το περιβάλλον.

Ωστόσο με το πέρασμα του χρόνου έχει επικρατήσει στην αγορά να χαρακτηρίζουμε  αντλίες θερμότητας τις εξειδικευμένες συσκευές κλιματισμού προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των οικιακών εφαρμογών.Οι Αντλίες θερμότητας προσφέρουν ψύξη , θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης αντλώντας θερμική ενέργεια είτε από τον περιβάλλοντα αέρα είτε από το υπέδαφος όπου και οι δύο αυτές πηγές είναι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ως εκ τούτου παρουσιάζουν εξαιρετικά υψηλό βαθμό απόδοσης με άμεσο αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας άρα και χρημάτων ενώ συμβάλλουν δραστικά στην ελάττωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. Ως επί το πλείστον  χρησιμοποιούν τεχνολογία inverter η οποία επιτρέπει συνεχή λειτουργία και όχι διακοπτόμενη όπως άλλες κλασσικές λύσεις με αποτέλεσμα να ανταποκρίνονται με ακρίβεια στις ζητούμενες ανάγκες χωρίς επανεκκινήσεις με εύλογο κέρδος την διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας και επιπλέον εξοικονόμησης.

Οι Αντλίες θερμότητας τροφοδοτούν κλασσικά θερμαντικά σώματα , fan coils, κυκλώματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και δεξαμενές ζεστών νερών χρήσης. Συνεργάζονται δε άριστα με λέβητες και ηλιακά συστήματα.

Ωράριο Λειτουργίας

Θα μας βρείτε καθημερινά 9:00πμ με 5:00μμ

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Τηλ: +30 210 991 5363 / +30 210 991 5323
Φαξ: +30 210 991 5339